Cine este străina care mă privește acum în oglindă????

 oglinda_femeie_imagine

       Nu am trecut prin viață ca rața prin apă. Experiențele și-au lăsat amprente adânci pe chipul meu, dar dincolo de aspectul fizic afectat, psihicul a suferit cel mai mult.

     Piața produselor cosmetice ne oferă o gamă variată de creme antirid sau pentru depigmentare, fond de ten minune care acoperă imperfecțiunile, loțiuni de corp pentru o piele catifelată…și multe alte exemple care ne induc ideea că exteriorul contează mai mult decât interiorul nostru. M-am privit des în oglindă în timp ce încercam să ascund semnele vizibile ale nopților nedormite, dar astăzi mă privesc cu alți ochi. Privesc dincolo de imaginea pe care o văd. Mă uit în interiorul meu și descopăr ceva ce țin de prea mult timp ascuns. Mi-am găsit sufletul! Încep să-l explorez și cu fiecare pas mă cutremur.

      În goana mea de a munci și a strânge bani, am uitat că și sufletul meu ”colectează” amintiri. Imperfecțiuni ce nu pot fi ascunse cu produse cosmetice. Astăzi e prima zi dintr-un lung șir de zile în care eu mă voi privi din interior spre exterior, căci de astăzi vreau să trăiesc cu adevărat.

      Jurnalul sufletului – prima filă din povestea vieții!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s