La o cafea cu Mine Însumi

beverage-blur-caffeine-374860

În mod normal îmi savurez cafeaua singură. Obiceiul s-a format în ani, dar astăzi beau pentru prima oară cu mine însumi.

Filă din Jurnalul sufletului – Astăzi vreau să zâmbesc

Am acceptat că trebuie să învăț să ofer iubire și să dăruiesc iubire. Sufletul meu îmi zâmbește că în sfârșit simte și el, după ani și ani în care stătea înghețat într-un colț și aștepta stingher ziua când mă voi trezi la realitate…

Atunci când m-am gândit la oamenii din viața mea și la momentele pe care le-am petrecut cu ei am început să zâmbesc. Un zâmbet sincer ce pornea din suflet și acum se plimba liber prin fiecare părticică din corpul meu. Lista nu funcționase perfect, dar atunci când am început să mă uit în jurul meu am găsit suficiente motive pentru care pot fi fericită. Atunci când îți dorești, poți găsi un motiv pentru a zâmbi și în cel mai nesemnificativ lucru.

După cea de-a doua tentativă de a realiza lista cu lucrurile care mă fac fericită am descoperit că sunt o multitudine de lucruri pe care eu pur și simplu le ignoram. De astăzi mă bucur de fiecare în parte. Pentru prima dată am alergat prin ploaie și am râs, mi-am privit animăluțele și m-am bucurat de prezența lor în viața mea, m-am plimbat cu metroul și am râs din tot sufletul meu privind imagini amuzante pe Facebook.

Am zâmbit pentru că am învățat să zâmbesc din suflet și că îmi place atât de mult încât voi continua zilnic să zâmbesc și dacă nu am motive voi găsi în mod sigur!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s