Fă-mi casă în inima ta și voi sta acolo chiar dacă ușa sufletului se va închide în urma mea

1664-1920x1080

Cu tine în brațe aș putea atinge cerul, dar prefer să îți ating sufletul și să mă amețesc cu fericirea ta, să mă înec în lacrimile tale, să mă pierd în gândurile tale ca într-un labirint…..dă-mi aripi ca să zbor și îți voi arăta care este drumul spre IUBIRE

Cu tine aș putea atinge cerul și uneori chiar o fac. Când mă iei în brațe, cerul nu mai este limita ci doar o barieră pe care o ridic și mă scufund în abisul iubiri tale. Te privesc în timp ce tu îmi atingi ușor și delicat pielea. Fiecare atingere a ta îmi dă aripi ca să zbor, iar eu mai fac un pas spre sufletul tău. Îmi săruți buzele, iar eu alunec în mintea ta, în gândurile tale….te privesc prin oglinda sufletului și îți văd amintirile, imagini cu noi, noi fericiți și restul lumi….
Îți ating sufletul cu teamă, nu vreau să te rănesc, nu vreau durere acolo unde eu vreau să las iubire. Ți-am lăsat ceva la ușa sufletului, este inima mea, te rog, ai grijă de ea. Nu o răni!!!!! Și dacă vei vrea vreodată să pleci din viața mea, lasă-mi amintirile cu tine! Lasă-mi hrană pentru suflet, căci chiar dacă nu vei mai fi în viața mea, inima și mintea mea vor tânji după dragostea ta. Și dacă totuși vei alege să stai, oferă-mi iubire!!!!!

Oferă-mi iubire!!!! Iubește-mă până când voi ameți de fericire și voi mai cere un pahar….iar tu spune-mi ca inima ta este open bar doar pentru mine…Spune-mi vorbe frumoase, alintă-mă, iubește-mi corpul și sufletul. Nu mă lăsa să bat de prea multe ori la ușa inimi, deschide-mi căci mâna obosită nu poate să te mângâie, mâna odihnită va alina până la epuizare durerile și cicatricile care se închid mai greu. Poți să plângi în fața mea, îmi vei rupe sufletul, dar o să știu ce să fac!!!! Un om care plânge poate iubi mult și intens!!! Hai să plângem împreună ca să iubim pentru a uita tot ce ne-a rănit cândva…Hai să uităm trecutul pentru a zbura spre viitor…Dă-mi aripi ca să….
Dă-mi aripi să pot ajunge la tine când îți este greu!!! Dă-mi putere să pot înota printre lacrimile tale. Vreau să mă înec în lacrimile tale, căci știu că vei fi acolo și împreună vom ieși la suprafață. Știu că nu vei permite să dispar printre abisurile întunecate…Și dacă totuși mă voi pierde, vreau să rătăcesc în mintea ta și în gândurile tale. Așa că dă-mi aripi, nu vreau să obosesc pe drum! Dă-mi aripi ca să nu rătăcesc prin labirintul minții tale! Și dacă totuși mă voi rătăci….

Dă-mi aripi ca să mă pot ridica în zbor către inima ta. Drumul va fi greu, dar am încredere că îmi vei permite să îți arăt drumul spre iubire…..Drum pe care amândoi am rătăcit, ne-am pierdut și acum ne-am regăsit…

Jurnalul sufletului – filă din povestea vieții

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s