Sufletul meu vindecat…

646x404

Mi-a fost greu, foarte greu. Am simțit emoții demult uitate și ascunse undeva departe în adâncul sufletului. În ani trecuți am strâns toată iubirea și fericirea și le-am așezat undeva în suflet și am uitat de ele. Am așternut peste ele doar amintiri triste, durere și suferință. Nu mai voiam să iubesc niciodată și de fiecare dată când ele ieșeau la suprafață le ascundeam și mai adânc în suflet și fugeam în amintirile dureroase ca să uit de iubire și fericire. Negam orice sentiment, dar eram campioană la suferit.

Îmi pare rău și te rog iartă-mă! Ți-am arătat doar tristețe în ochii mei goi de sentimente. Și totuși uneori am văzut speranță în mine, în tine…iar iubirea a învins. A ieșit la suprafață și i-am permis să îmi atingă sufletul. A fost greu, iar eu plină de anxietate m-am izolat într-o lume în care nu puteam să ofer nimănui iubire. Refuzam orice contact cu lumea reală pentru că îmi era frică să iubesc și să fiu fericită. Iubirea m-a învățat ce înseamnă fericirea și mi-a plăcut…Mi-a plăcut atât de mult încât din ziua aceea caut noi motive de a-mi iubi viața și oamenii dragi din ea.

A fost greu, dar am reușit să aflu de ce refuzam să mai iubesc. Într-un moment de slăbiciune și durere am făcut o promisiune și am încheiat un pact. În fața lui Dumnezeu și a lui, cel pe care l-am iubit, dar care a plecat din viața mea, din lumea aceasta. I-am promis că îl voi iubi mereu și nu voi permite nimănui să îmi atingă sufletul și să-mi cunoască trăirile și emoțiile, visele și planurile de viitor. Prea târziu mi-am dat seama că eu te îndepărtam de mine, doar pentru că îmi era frică că îmi voi încălca promisiunea. Îmi era frică că te voi iubi și că voi fi nevoită să uit pactul făcut.

Mulțumesc! Datorită ție m-am dezlegat de o promisiune și acum îmi iubesc viața și oamenii din ea. Am în fața mea un viitor mult mai frumos acum. Îmi permit să visez că într-o bună zi voi avea lângă mine un bărbat pe care îl voi iubi și voi vedea în sufletul lui iubirea sinceră pe care mi-o poartă cu el mereu. Acum pot să visez la ziua în care voi avea un șot și copii. Visez la ziua când voi fi fericită și împlinită sufletește, dar până atunci îți mai spus doar:

Te iubesc pentru că ai adus în viața mea iubirea și fericirea! Îți doresc ca într-o bună zi să simți ceea ce simt eu acum și sper ca într-o bună zi să fii și tu fericit!

Jurnalul sufletului – filă din povestea vieții

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s