Eu și o parte din gândurile mele

 

30127013_10204322315135238_6577515290124807194_n

M-am gândit mult timp dacă să scriu sau nu aceste gânduri. Mi-am dat seama că ele fac parte din mine și dacă mă accept așa cum sunt, trebuie să accept și faptul că ele fac parte din mine.

Cunosc oameni care au relații. Eu sunt încă singură. Nu știu de ce, dar cred că sunt încă singură pentru Dumnezeu are un anumit plan cu mine…Uneori sunt un pic geloasă atunci când mă gândesc la relațiile pe care oamenii din jurul meu le au…dar de cele mai multe ori mă gândesc că va veni timpul în care și eu voi avea o relație. Mi-am amintit că am postat imaginea de mai sus acum câteva luni pe pagina mea de Facebook. Inițial am văzut mesajul și mi s-a părut că este caterincă și am postat imaginea. Astăzi în schimb privesc altfel lucrurile. În ziua aceea am început cu adevărat să accept faptul că îmi doresc o relație deși nu recunoșteam acest lucru.

Subconștientul meu îmi trimitea semnale clare, iar eu încă mă împotriveam. Astăzi în schimb eu îi mulțumesc. Îi mulțumesc sufletului meu că a găsit calea spre gândurile mele. Analizând fiecare moment din clipa când am postat acel mesaj, mi-am dat seama că m-am împotrivit acestei idee până în ziua când am acceptat că este dorința mea. Dumnezeu mi-a fost alături și mi-a ghidat pași spre ziua aceasta. Fiecare decizie pe care am luat-o din aceea zi, m-a condus spre fericire și iubire. Sunt încă la început de drum, dar sunt absolut sigură că povestea va avea un sfârșit frumos…

Consider că nu există standarde după care să ne ghidăm în viața. Atât timp cât există speranță în suflet, până și imposibilul devine posibil. Dacă visezi frumos, dacă visele le transformi în dorințe, dacă dorințele le transformi în realizări…atunci începi să trăiești cu adevărat. Eu am început să visez frumos…mi-am făcut lista cu dorințe și acum le iau pe rând și le transform în realități.

Puterea gândurilor este nemărginită, iar eu am început să profit de ea…și mi-e bine…în momentul în care mă opresc din visat, lumea nu mai are farmec…dar atunci când visez văd oameni fericiți, văd o lume mai bună…căci nu lumea este rea ci percepția noastră asupra ei!

Jurnalul sufletului – filă din povestea vieții

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s