La pas prin București

5845b708-3068-4ea3-b91c-3823592b13d5

Ani de-a rândul m-am tot plimbat prin București. Uneori cu diferite lucruri de rezolvat, alteori doar simple plimbări. Astăzi a fost diferit. M-am bucurat de tot ce îmi apărea în fața mea, în fața ochilor mei. Astăzi am privit viața mea cu alți ochi.

M-am trezit pierdută prin gândurile și visele mele. Erai și tu acolo și mi-am dat seama că mintea mea spunea: Viața mea este perfectă așa cum este! Viața mea este frumoasă așa cum este ea! Eu sunt perfectă așa cum sunt, dar…tu îmi faci viața mai frumoasă. Îmi place viața mea, dar cu tine în ea îmi place mai mult. Viața mea este perfectă, dar cu tine în ea depășește perfecțiunea. Eu sunt perfectă așa cum sunt, dar atunci când sunt cu tine nu mai contează cât de perfectă sunt pentru cei din jurul meu, contează cât de perfectă sunt pentru tine.

M-am oprit pe o bancă și m-am gândit la tine. De ce gândurile mele zboară mereu spre tine? De ce indiferent de drumul pe care îl aleg în viață, pași mei ajung într-un fel sau altul la tine. Răspunsul a venit fix după ce am învățat să privesc cu alți ochi viața. Gândurile mele ajung la tine pentru că văd în tine o parte din mine…văd răni sufletești pe care le-am avut sau încă le am și eu. Văd în tine imperfecțiunea care pentru mine este perfecțiune…Văd defectele tale pe care le ador pentru că simt că pot să am și eu defecte. Văd în tine calități pe care doar oamenii buni la suflet le au….

Văd în tine un om imperfect care este atât de perfect pentru mine, pentru sufletul și viața mea. Lângă tine visele mele devin realitate, iar realitatea este mult mai frumoasă decât visele mele…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s