Familia – oameni ce te iubesc așa cum ești

pleaca5

În timp ce fumam o țigară și ascultam o melodie care îmi palce foarte mult am avut o revelație. Zilele trecute m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute să îmi liniștesc sufletul și să îmi ia supărările pe care le port cu greu pe umerii mei. M-am rugat la El să facă un miracol de Crăciun și să simt că am o familie a mea.

Da, îmi doresc propria mea familie. Visez la ziua când alături îmi va fi un bărbat care mă va iubi așa cum sunt. Visez la ziua în care în fața lui Dumnezeu îmi voi întemeia o familie și voi avea mulți copii. M-am rugat și aștept un miracol…când se va întâmpla sau dacă se va întâmpla nu știu, dar un lucru este cert: Până va veni aceea zi, eu am cea mai mare familie din lumea aceasta!

Am o soră pe care o iubesc chiar dacă nu ne vedem des! Am un cumnat care mi-a fost alături chiar dacă putea să spună nu! Am o nepoată care mă iubește, deși nu am fost mereu lângă ea! Am un nepoțel care atunci când îmi zâmbește mă face să uit de toate probleme din viața mea! Am o prietenă care mi-a fost alături chiar și atunci când eu fugeam de tot ce mă înconjura. O prietenă ce îmi este ca o soră chiar dacă ne cunoaștem doar de un an și jumătate. Soțul ei mi-a devenit prieten deși nu am crezut niciodată că va fi de acord să fiu prietenă cu soția lui.

Am un frate! Nu ne leagă o legătură de sânge, ci din contră, o prietenie care a început într-o seară la o petrecere și a continuat așa de frumos încât pot să spun astăzi: Am și un frate care în seara când m-a cunoscut a făcut un gest pe care nu îl voi uita niciodată! Am un prieten care mi-a spus într-o zi ceva ce m-a blocat, dar i-am dat dreptate deși mi-a fost greu să recunosc acest lucru.

Sunt fina de la București pentru doi oameni minunați care mi-au făcut loc în viața lor! Doi oamenii care mi-au dat lecții de viață pe care nu le voi uita niciodată!

Da, poate nu am o relație pentru moment, dar am oameni dragi în viața mea care mi-au făcut cea mai mare bucurie: Ei sunt familia mea și vor fi mereu!

Jurnalul sufletului – filă din povestea vieții

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s