Podul – punte între lumi

Hai să construim un pod doar pentru noi! Un pod doar pentru noi? Un pod între lumea mea și a ta, iar atunci când îți va fi mai greu vei știi să ajungi mai repede la mine să îți ofer alinarea de care ai nevoie!

Da, un pod imaginar pe care îl construim prin încredere unul în celălalt. Eu îți spun fricile mele, iar tu vei asculta cuminte fiecare cuvânt și vei știi să mă aperi în viitor. Tu îmi vei spune temerile tale, iar eu voi asculta cu băgare de seamă și voi știi ce să fac să îți ofer alinare atunci când vei avea nevoie. Încrederea se clădește în timp și este nevoie de amândoi dacă vrem să avem o fundație puternică pe care nu o va fisura nici cel mai puternic cutremur. Astfel vom fi siguri că vom fi împreună mereu, iar nimeni și nimic nu va destrăma povestea dintre noi.

Da, să construim un pod imaginar pentru siguranța noastră. Astfel vom știi că pilonii așezați pe fundație va susține toate greutățile vieții noastre. Dacă avem siguranța zilei de mâine, nu va exista probleme pe care să nu le rezolvăm prin discuții constructive. Avem nevoie amândoi să știm că luptăm unul pentru celălalt și ne susținem în planurile pe care le avem. Amândoi suntem puternici, dar împreună suntem invincibili!

Da, un pod imaginar între lumea mea și a ta. Fiecare pas al meu spre tine, lasă o urmă de iubire în spatele meu astfel încât dacă nu ne vom întâlni pe pod, eu voi urma pașii înapoi și îmi voi aminti la fiecare urmă de ce am venit spre inima ta.  Nu le voi șterge, căci poate voi vrea să mă întorc cândva pe podul nostru imaginar, sperând să te găsesc acolo sus așteptându-mă. Nu te speria, nimeni nu a reușit să construiască podul din prima încercare. Mi-am întors pașii spre inima ta  de două ori, deci e rândul tău acum să faci pași spre inima mea….

PS: Te aștept pe pod sperând că vei veni într-o zi!

Jurnalul sufletului – filă din povestea vieții 

Advertisements

2 thoughts on “Podul – punte între lumi

  1. Povestea podului imaginar m-a facut sa cred ca exista sentimente si in alte suflete. Ati scris divin aceasta poveste, iti inunda ochii in lacrimi si inima in duiosie, iar sufletul imi spune ca exista reprocitate in sentimente.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s