Dragostea mea – uragan în viața ta și furtună în inima mea

Știu, ai fost iubit în ani ce au trecut, dar dragostea mea este un uragan ce distruge tot în calea lui, mai puțin inima și viața ta! Distruge tot ce este rău în jurul tău și în sufletul tău. Distruge zidurile pe care le-ai ridicat în jurul inimii tale, iar atunci când ajunge la ea, uraganul se transformă în ploaie și soare. Ploaia ce îți curăță rănile și te lasă să te bucuri de soarele din viața ta!

Da, știu, sunt un uragan în viața ta! Distrug toate amintirile pe care le ai cu femeile din trecutul tău! Distrug tot ce știai tu despre iubire și ceea ce ai simțit tu înainte de a mă cunoaște! Distrug tot în calea mea și îți ofer în schimb amintiri și clipe care să îți aline sufletul atunci când ești departe de mine. Distrug tot trecutul tău și îți ofer șansa la fericire! Distrug tot și în același timp construiesc ziduri în jurul nostru cu uși de acces cunoscute doar de noi. Distrug lumea ta pentru a construi o altă poveste în trecutul tău!

Da, știu, sunt un uragan în viața ta!   Egoist din fire, nu vezi furtuna din sufletul meu! Nu vezi că în timp ce distrug tot în calea mea, sufletul meu suferă și se stinge cu fiecare pas care îl fac spre tine. Nu vezi furtuna din inima mea căci negura din sufletul tău nu îți dă voie să vezi ce este în jurul tău! Oprește-te o clipă din viața ta prea agitată și caută în inima ta. Privește fiecare zâmbet pe care l-am luat după buzele mele și l-am pus în sufletul tău ca să îți țină de cald atunci când inima îngheață de prea multe greutăți ale vieții. Privește fiecare sărut dăruit din suflet și simte toată iubirea pe care am pus-o pe buzele tale. Simte toată dragostea pe care am pus-o în fiecare îmbrățișare dăruită ție. Simte tot ce ți-am dăruit și întreabă-te cu ce am rămas eu! Întreabă-te ce a rămas în sufletul meu după ce ți-am dăruit tot ce era bun în el. Privește atent furtuna din sufletul meu, dar bucură-te că am puterea și curajul să îți dăruiesc cu riscul de a rămâne goală pe interior. Aruncă o ultimă privire în sufletul meu și o să vezi speranța care există și care îmi dă puterea să visez și să lupt. Aruncă o ultimă privire și-o să vezi în inima ta o parte din mine care va trăit acolo atât timp cât în sufletul meu va exista speranță. 

În ziua când speranța mea se va stinge, amintirile noastre se vor pierde și  vom uita tot ce am trăit și tot ce am simțit! 

Jurnalul sufletului – filă din povestea vieții

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s