Mă iert pe mine că te-am iertat pe tine…

Amintirile triste fac parte din viața fiecărui om, iar tu ai adus câteva în sufletul meu. Astăzi le scot la suprafață și le alung din inima mea. Căci nu vreau resentimente acolo unde poate să fie iubire. Nu ai fost capabil să mă iubești așa cum merit și nu ai știut să mă prețuiești suficient de mult încât să mă păstrezi lângă tine așa cum mi-am dorit! Ai ales să mă privești ca un orb care vede doar umbre…

Indiferența m-a durut mereu, iar tu m-ai lovit luni de-a lungul cu indiferența ta! Mi-a fost greu când eu simțeam nevoia să mă ții la pieptul tău căci viața mă lovea cu cea mai mare frică a mea. Pusă în situația de a înfrunta frica că o să îmi pierd tatăl, mi-am dorit să fii lângă mine, dar tu ai ales să te închizi în lumea ta și să ridici ziduri ce eu nu puteam să le dărâm. Nu știu cum, dar te-am iertat și am încercat să îți dau o altă șansă, deși nu meritai să îmi fii alături când îmi era bine. Ți-am dat a doua șansă, dar tu absent fiind în propria viață, nu ai văzut nimic în jurul tău! Și te-am iertat, chiar dacă m-ai blocat pe toate rețelele de socializare. 

Undeva în sufletul meu știam că nu acesta este sfârșitul poveștii noastre și naivă din fire am început să sper. Te-am iertat și am devenit mai puternică decât tine și am început să lupt pentru tine. Te-am iertat, surd fiind nu auzeai ritmul inimii mele și rămâneai de cele mai multe ori, blocat în lumea ta și îmi interziceai accesul în gândurile tale. Te-am iertat că ai avut tupeul să îmi propui o partidă de sex deși timp de șapte luni nu te-a interesat soarta mea! Te-am iertat și ți-am dat o altă șansă! Șansă de care ți-ai bătut joc în ziua când ai plecat din țară fără să îmi spui și mi-ai dat un mare block pe whatsapp! Te-am iertat și ți-am mai dat o șansă, deși în sufletul meu era doar scrum! Ți-am dat șansa să îmi explici pozele cu tine și ea, dar tu ai rămas nepăsător! Și te-am iertat iar! Și ți-am dat o ultimă șansă și ai profitat la maxim de ea. Mi-ai dovedit  că nu meriți să lupt pentru tine! Ai plecat pentru a doua oară din țară și ai ales să mă excluzi din viața ta. Ai ales să stai nepăsător crezând că te voi ierta iar, dar ai ales greșit! Cândva o dată mi-ai spus că nu înțelegi cum o femeie care te-a iubit poate să stea în fața ta nepăsătoare! Astăzi îți răspund la întrebare: o femeie poate să iubească mai presus de orice bărbatul de lângă ea, dar dacă bărbatul nu o prețuiește, ea va pleca și va devenii nepăsătoare căci are certitudinea că acel bărbat merită nepăsarea ei, căci și ea a primise la rândul ei prea mult timp doar nepăsare de la el!  

Astăzi scot din sufletul meu fiecare amintire ce doare și le arunc spre cer! Scot din inimă fiecare moment în care am plâns din cauza ta și fac loc altor amintiri! Te iert pentru tot ce ai făcut și mă iert pe mine că ți-am permis să mă rănești. Mă iert pe mine că ți-am permis să mă cunoști. Mă iert pe mine pentru că te-am iertat de atâtea ori și că am sperat!  Mă iert pe mine că renunț la tine prea târziu! Mă iert pe mine că te-am iubit! 

Advertisements

2 thoughts on “Mă iert pe mine că te-am iertat pe tine…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s